Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Vakgarage, al 30 jaar de meest ervaren garageformule van Nederland!

 

Ondanks de bijzondere marktomstandigheden groeide het aantal aangesloten bedrijven in 2020 naar 335 stuks. Ondersteuning op het gebied van marketing, inkoop, techniek en dienstverlening blijven de belangrijkste pijlers. Voor en achter de schermen zijn wij druk bezig met de transitie van autobedrijf naar mobiliteitsbedrijf.

Vakgarage is een kwalitatief hoogwaardige garageformule. Kwaliteit staat voorop bij alles wat wij doen. Onze organisatiestructuur maakt ons anders dan andere formules. We zijn een stichting, dat betekent dat onze franchisenemers zelf de koers bepalen.

Onze schaalgrootte maakt toegang tot marketing, kennis en training en slimme loyaliteitsdiensten zoal pechhulp en private lease voor alle aangesloten bedrijven bereikbaar en betaalbaar. Ondernemers die kiezen voor Vakgarage, zien in dat ze deze zaken beter collectief kunnen regelen dan individueel. Toekomstbestendig ondernemen in onze branche vraagt om steeds meer kennis van marketing, klanten en ict, maar ook om up-to-date technische kennis, het aanbieden van mobiliteitsdiensten en toegang tot de leasemarkt. Wij regelen dat allemaal voor de bij ons aangesloten autobedrijven.”

Voor de onafhankelijke automotive aftermarket is de grootste uitdaging om in de toekomsten dienstverlening te kunnen blijven aanbieden op hetzelfde niveau als de autofabrikant/merkdealer. Dat betekent dat wij continue moet blijven investeren in kennis, vernieuwende producten en diensten. Dat is het doel van Vakgarage: alle aangesloten bedrijven ondersteunen bij deze transitie.  Onze deelnemers blijken tot nog toe zeer tevreden over onze aanpak, het is niet voor niets dat wij door hen met een 8.4 zijn beoordeeld in het laatste BOVAG ROSA onderzoek.