Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Autocrew

AutoCrew is een Europees werkplaatsconcept zonder merkgebondenheid, opgezet door Bosch. Sinds Bosch in 2010 AutoCrew overnam van ZF Trading GmbH, heeft het concept in Nederland een indrukwekkende groei doorgemaakt met inmiddels meer dan 200 aangesloten werkplaatsen. In 2017 werd AutoCrew erkend als de snelst groeiende formule en ontving het de prijs voor Autobedrijf van het jaar.

 

Als onderdeel van Bosch biedt AutoCrew tal van voordelen. Bosch produceert bijna elk type auto-onderdeel en levert deze aan vrijwel alle autofabrikanten voor de eerste montage. Dankzij de nauwe samenwerking met Bosch blijft u op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en heeft u toegang tot deze innovaties.

 

Als partner binnen het AutoCrew-concept krijgt u technische ondersteuning via een hotline en worden er trainingsdagen georganiseerd om de kennis binnen uw werkplaats up-to-date te houden. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan aftersales en de dagelijkse werkplaatsactiviteiten. U krijgt ondersteuning op het gebied van marketing en kunt gebruikmaken van de uitgebreide AutoCrew-toolkit vol marketingmaterialen.

 

Een ander voordeel van AutoCrew zijn de serviceproducten zoals Pechhulp en de Excellent Garantie, waarmee uw werkplaats een complete service aan klanten kan bieden. Tot slot helpt AutoCrew u bij het behouden van uw onafhankelijkheid als autobedrijf.