Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Diesel Büchli Partner

Diesel Büchli Partner

Als Diesel Büchli Partner hebben wij de beschikking over een complete lijn aan brandstofpompen, verstuivers en roetfilters voor dieselmotoren. Diesel Büchli levert deze lijn en bestaat uit alle merken en systemen. Van conventionele lijnpompen en elektronisch geregelde verdelerpompen tot de modernste common rail hoge druk pompen en injectoren. Daarnaast testen wij verstuivers op onze Bosch EPS205 testbank.
Bij Bachaus automotive B.V. en bij Diesel Buchli ligt een uitgebreid assortiment brandstofpompen en verstuivers. Wij leveren uitsluitend “premium ruil” als ruildelen en fabrieksnieuwe producten. Ook kunnen wij direct putten uit het grote centrale magazijn zodat we uw bestelling uiterlijk aan het begin van de volgende dag beschikbaar hebben.
 
Moderne common rail dieselsystemen zijn simpel in de opbouw, maar des te ingewikkelder in de aansturing. Zo maar vervangen van onderdelen is kostbaar en vaak niet de oplossing. Verstuivers laten testen in onze dieselwerkplaats helpt een goede diagnose te stellen en voorkomt onnodige vervanging. Als Diesel Büchli Partner zijn wij in het bezit van een hypermoderne Bosch EPS205 verstuivertestbank waarmee we uw verstuivers nauwkeurig aan de tand voelen en deskundig beoordelen. Bij vastgestelde gebreken adviseren wij u direct over oplossingen. Uiteraard staat Diesel Büchli ons volledig ten dienst met de nodige technische support.
 
De voordelen op een rijtje:

  • Assortiment: meer dan 1.000 diesel injectoren en brandstofpompen direct beschikbaar
  • Alle merken: van Alfa tot Volvo, van Bosch tot VDO.
  • Kwaliteit: hoogwaardige dieseldelen premium ruil
  • Levering: uit eigen voorraad en direct vanuit het centrale magazijn 
  • Service: technische back-up door kennis en ervaring
  • Bachaus automotive uw leverancier op alle vlakken, minder aanspreekpunten, één factuur
  • Büchli: partner van Bachaus automotive voor back-up en service
  • Prijs: uw korting is gegarandeerd. Brutoprijzen zijn zeer competitief


​Kijk voor meer informatie over Diesel Büchli op www.buchli.be of www.buchli.nl 

Knipsel.PNG