Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Remleiding Maken

Remleidingen laten maken

Remleidingen zijn een essentieel onderdeel van het remsysteem van een auto. Ze vormen de verbinding tussen de remklauwen, remcilinders en de hoofdremcilinder. De remleidingen zorgen ervoor dat de remvloeistof van de hoofdremcilinder naar de remklauwen of remcilinders wordt geleid. Hierdoor bouwt zich druk op en worden de remmen geactiveerd 

Bij Bachaus Automotive begrijpen we dat remleidingen van groot belang zijn voor het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van voertuigen. We bieden daarom een breed scala aan remleidingen aan die voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen. Deze remleidingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals staal, koper of cunifer. 

Heeft u nieuwe remleidingen nodig in Limburg? Dan maken we deze direct voor u in ons filiaal in Landgraaf. Bel voor meer info naar 045-531 33 09 of kom eens langs in een van onze andere filialen. Let wel op: wij bieden deze dienst alleen als klaar-terwijl-u-wacht aan in Landgraaf. Komt u langs in Beek of Haelen? Dan bestellen wij de nieuwe remleidingen voor u en kunt u ze vaak al binnen een dag ophalen.

stabdziu-vamdukai_orig.jpg

Remleidingen op maat

Bij het maken van remleidingen houden we bij Bachaus Automotive rekening met verschillende factoren, zoals de voertuigspecificaties, het remsysteem en de gewenste prestaties. We zorgen ervoor dat de remleidingen nauwkeurig worden vervaardigd en dat ze de juiste lengte, diameter en fittingen hebben, zodat ze perfect op uw voertuig kunnen worden gemonteerd. Neem hiervoor altijd de oude remleiding mee naar het filiaal.

Vind de juiste remleiding

Weet u niet zeker welke remleiding u nodig heeft? Neem dan altijd de oude remleiding mee naar het filiaal. Onze medewerkers kunnen op basis van deze oude remleiding een nieuwe remleiding (laten) maken. Heeft u vragen? Laat u dan informeren door onze medewerkers of raadpleeg de fabrikant.

Wanneer moeten remleidingen vervangen worden?

Het vervangen van remleidingen is van tijd tot tijd noodzakelijk, vooral als ze beschadigd zijn, verouderd zijn of tekenen van slijtage vertonen. Het is essentieel om regelmatig de staat van de remleidingen te controleren en bij eventuele tekenen van lekkage, corrosie of beschadiging onmiddellijk actie te ondernemen. Bachaus Automotive kan u helpen bij het vervangen van remleidingen in Limburg en zorgt er met nieuwe remleidingen voor dat uw remsysteem weer veilig en betrouwbaar functioneert.

Bachaus Automotive - Uw betrouwbare partner in Limburg

Als groothandel in autoonderdelen en -accessoires is Bachaus Automotive uw betrouwbare partner als het gaat om remleidingen en andere remcomponenten. We hebben een breed assortiment aan hoogwaardige producten en deskundige medewerkers die u kunnen adviseren en ondersteunen bij al uw vragen en behoeften. Vertrouw op Bachaus Automotive voor de beste kwaliteit en service op het gebied van automotive onderhoud en reparaties.