Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Groothandel in Automaterialen

Bachaus Automotive, dé Groothandel in Automaterialen in Limburg

Bachaus Automotive is dé toonaangevende groothandel in automaterialen in Limburg, met filialen in Landgraaf, Haelen en Beek. Met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige automaterialen en een breed scala aan diensten, is Bachaus Automotive uw betrouwbare partner voor alles wat u nodig heeft op het gebied van auto-onderdelen en -accessoires.

Altijd dichtbij en toegankelijk

Met drie strategisch gelegen filialen in Limburg, namelijk in Landgraaf, Haelen en Beek, is Bachaus Automotive dé groothandel in automaterialen die altijd binnen handbereik is. Of u nu een garage of dealerbedrijf bent, onze filialen staan klaar om u te voorzien van de hoogste kwaliteit automaterialen en de beste service. Onze medewerkers rijden meerdere keren per dag door Limburg om onze klanten te bevoorraden en staan daarnaast in onze filialen voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw specifieke behoeften.

 

Meer dan alleen een groothandel

Bij Bachaus Automotive geloven we in het bieden van een complete service-ervaring. Naast ons uitgebreide assortiment automaterialen, bieden we ook een verscheidenheid aan hoogwaardige diensten om u te ondersteunen in het onderhouden en repareren van uw voertuig.

Kentekenplaten maken

Heeft u een nieuwe kentekenplaat nodig? Onze gecertificeerde experts kunnen snel en efficiënt kentekens maken volgens de wettelijke normen. Of het nu gaat om een gele kentekenplaat voor uw personenauto of een witte kentekenplaat voor uw aanhangwagen, wij zorgen ervoor dat u snel weer de weg op kunt.

Autolak op maat

Voor degenen die hun voertuig willen voorzien van een nieuwe look, biedt Bachaus Automotive ook de service van autolak op maat. Onze specialisten kunnen de perfecte kleur voor uw auto mengen, zodat u uw voertuig kunt laten stralen als nooit tevoren. Of het nu gaat om kleine lakreparaties of een volledige lakbeurt, wij leveren hoogwaardige autolakken die aan uw verwachtingen voldoen.

 

Benzine injectoren testen en reinigen

Een goed functionerend brandstofsysteem is essentieel voor de prestaties van uw voertuig. Bij Bachaus Automotive kunnen we uw benzine injectoren testen en reinigen met behulp van geavanceerde apparatuur. Onze experts zorgen ervoor dat uw injectoren optimaal werken, wat resulteert in een efficiënt brandstofverbruik en soepele motorprestaties.

Dieselverstuivers testen en reinigen

Voor dieselvoertuigen bieden we ook dezelfde hoogwaardige service. Onze deskundige technici kunnen uw dieselverstuivers grondig testen en reinigen, waardoor eventuele verstoppingen of vervuiling worden verwijderd. Hierdoor wordt de betrouwbaarheid van uw voertuig hersteld en kunt u genieten van optimale prestaties en brandstofefficiëntie.

Kwaliteit en service op #1

Bij Bachaus Automotive staan service en kwaliteit voorop. Of het nu gaat om onze automaterialen, diensten of klantenservice, we streven ernaar om aan de hoogste normen te voldoen. Onze ervaren medewerkers hebben diepgaande kennis van de automotive industrie en werken nauw samen met klanten om de beste oplossingen te bieden voor hun specifieke behoeften.

Bent u op zoek naar automaterialen van topkwaliteit, professionele diensten voor uw voertuig of betrouwbaar advies van experts? Dan is Bachaus Automotive uw vertrouwde groothandel in automaterialen in Limburg. Bezoek een van onze filialen in Landgraaf, Haelen of Beek en ontdek zelf waarom wij de eerste keuze zijn voor automaterialen en -diensten in de regio.