Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Bosch car service

Bosch Car Service: Optimale Service voor Uw Klanten en Bedrijf

Bosch Car Service is een wereldwijd, merkonafhankelijk full-service werkplaatsconcept, geïnitieerd door Bosch. De eerste Bosch-service werd in 1921 in Hamburg geopend, terwijl de eerste Nederlandse vestiging in 1999 zijn deuren opende. Met meer dan 100 jaar ervaring is Bosch Car Service in Nederland uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 425 werkplaatsen.

 

Als onderdeel van Bosch biedt Bosch Car Service vele voordelen. Bosch produceert bijna elk denkbaar auto-onderdeel en levert deze aan vrijwel alle autofabrikanten voor de eerste montage. Dankzij de nauwe samenwerking met Bosch blijft u continu op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen en heeft u toegang tot deze innovaties. Bovendien biedt Bosch Car Service veel op het gebied van e-mobility, met onder andere een eigen laadpaal en diverse trainingen zoals veilig werken aan elektrische voertuigen.

 

Als partner binnen het Bosch Car Service-concept ontvangt u technische ondersteuning via een hotline, en worden er trainingsdagen georganiseerd om de kennis binnen uw werkplaats up-to-date te houden. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan aftersales en dagelijkse werkplaatsactiviteiten. U krijgt ondersteuning op het gebied van marketing en toegang tot een uitgebreide Marketing Toolkit vol promotiematerialen. Bosch Car Service hecht daarnaast veel waarde aan de zelfstandigheid van uw bedrijfsvoering.

 

Bosch Car Service heeft samen met verschillende partners diverse serviceproducten ontwikkeld, waaronder autoverzekeringen, autofinanciering, Excellent Garantie en Bosch Car Service Pechhulp. Deze serviceproducten maken het full-service werkplaatsconcept compleet.