Wilt u onze app downloaden?

Google Play

AutoFirst biedt u een heldere formule met een landelijk dekkend netwerk.

 

Door inkoopkracht en marketing slagkracht te bundelen heeft u als AutoFirst ondernemer alle vrijheid zich bezig te houden met het belangrijkste in uw bedrijf, namelijk uw klant! Het motto: Geen gedoe, goed geregeld.

In het meest recente BOVAG ROSA onderzoek onder alle grote garageformules in Nederland heeft AutoFirst een algemeen rapportcijfer van 8,3 mogen ontvangen van zijn actieve deelnemers. Op het onderwerp behoud zelfstandig ondernemerschap zelfs een 8,6!

U bent als AutoFirst garage een lokaal sterke speler en biedt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Door het nauwe contact met uw grossier beschikt u als AutoFirst over het breedste en diepste assortiment, up-to-date trainingen, technische informatie en kunt u altijd snel schakelen als u ergens behoefte aan heeft. U bent specialist in onderhoud, reparatie en Apk-keuringen en voert uw werkzaamheden uit met de zekerheid van BOVAG-garantie.

Als AutoFirst garagist bent u nuchter & no-nonsense en u weet met uw warme persoonlijkheid en persoonlijke benadering uw klanten en uw medewerkers echt aan aan uw bedrijf te binden. U bent een harde werker die niet moeilijk doet als het makkelijk kan en neemt uw omgeving mee in uw familiegevoel.

AutoFirst opereert lokaal in een landelijk netwerk. Als relatieve nieuwkomer én snelgroeiende garageformule worden AutoFirst garagebedrijven uitstekend beoordeeld door consumenten op het reviewplatform van Klantenvertellen.nl. Dit komt doordat de AutoFirst ondernemers door hun formule en grossiers optimaal ontzorgd worden, zodat zij klantgericht kunnen werken.  Met gemiddeld een 8,7 over meer dan 28.000 beoordelingen, met recht iets om trots op te zijn!