Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Kentekenplaten

Bachaus Automotive: dé RDW erkende kentekenplaatfabrikant

Als u een nieuwe kentekenplaat nodig heeft voor uw auto, motor, aanhanger of caravan kunt u deze laten maken bij Bachaus Automotive. Als RDW erkende kentekenplaatfabrikant produceren wij kentekenplaten die voldoen aan alle wettelijke eisen die gesteld worden aan kentekenplaten. Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van kwalitatief hoogwaardige kentekenplaten die voldoen aan de juiste afmetingen, lettertypen en kleuren.

Kentekenplaat laten maken bij Bachaus Automotive

Bij Bachaus Automotive kunt u eenvoudig een kentekenplaat bestellen vanuit heel Limburg. U heeft daarbij de keuze uit verschillende soorten kentekenplaten, zoals de gele kentekenplaat, de witte kentekenplaat, de blauwe (oldtimer) plaat en de groene kentekenplaat. U kunt bij ons terecht voor zowel het maken van nieuwe kentekenplaten als het laten maken van vervangende kentekenplaten. 

Wij kunnen deze kentekenplaten voor u maken en leveren binnen een korte tijd. Ook kunt u onze kentekenplaten in een van onze filialen in Limburg bestellen. De standaard kentekenplaten (zie onderstaand overzicht) maken wij in ieder filiaal terwijl u wacht. Bel voor de overige platen eerst met uw dichtsbijzijnde vestiging.

 Denk eraan dat u het volgende meeneemt als u een nieuwe kentekenplaat wilt laten maken:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • De kentekencard die bij het voertuig hoort, of het papieren kentekenbewijs.

 

Wilt u meer weten over deze dienst of direct een kentekenplaat laten maken? Bel dan voor meer info naar 045 531 33 09 of kom langs in een van onze filialen.

 

Klaar terwijl u wacht

Bij Bachaus Automotive begrijpen we dat u zo snel mogelijk (weer) de weg op wilt. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw kentekenplaat direct bij ons te laten maken terwijl u wacht. Onze specialisten staan klaar om u snel en efficiënt te helpen. Terwijl u op uw gemak wacht, zorgen wij dat uw nieuwe kentekenplaat gereed is voor montage op uw voertuig. Zo hoeft u niet lang te wachten en kunt u snel weer de weg op. 

Bekijk de onderstaande tabel voor een acuteel overzicht van de platen die we wel en niet direct kunnen maken.

Wij hebben de juiste lettertypen en kleuren in huis om direct een kentekenplaat te maken die volledig voldoet aan de wettelijke vereisten én formaten. Daarnaast zijn wij flexibel en denken wij graag met u mee over de verschillende opties voor uw kentekenplaat. We kunnen ook speciale tekstplaten maken.

img-0719.jpg

Nieuwe kentekenplaat laten maken

Heeft u een nieuwe auto verkocht, of bent u de trotse eigenaar van een geïmporteerde auto die nog niet over een Nederlands kenteken beschikt? Dan kunt u uw nieuwe kentekenplaat vanuit heel Limburg eenvoudig bestellen bij Bachaus Automotive. U kunt bij ons terecht voor zowel de gele kentekenplaat voor uw voertuig als de witte kentekenplaat voor een aanhangwagen of caravan. 

 

Verschillende kleuren kentekenplaten

Hoewel het gele kenteken het bekendste en meest gebruikte is in Nederland, zijn er nog drie andere kleuren die hier veel voorkomen. We zetten de bekendste op een rij:

 

Gele kentekenplaat bestellen

De gele kentekenplaat is de meest gebruikte kentekenplaat in Nederland en is verplicht voor alle auto's. Bij Bachaus Automotive kunt u eenvoudig een gele kentekenplaat bestellen die voldoet aan alle wettelijke eisen. Wij maken deze kentekenplaten snel en accuraat, zodat u deze snel kunt gebruiken voor uw auto.

 

Witte kentekenplaat laten maken

Wilt u een witte kentekenplaat laten maken? Dan bent u bij Bachaus Automotive aan het juiste adres. Witte kentekenplaten worden vaak gebruikt voor vouwwagens en aanhangwagens, maar kunnen ook voor andere voertuigen gebruikt worden. Wij kunnen de witte kentekenplaat terwijl u wacht voorzien van de juiste letters en cijfers.

 

Blauwe kentekenplaten laten maken

Bent u eigenaar van een voertuig dat wordt gebruikt voor taxivervoer? Dan bent u verplicht om gebruik te maken van blauwe kentekenplaten. De platen zijn lichtblauw en hebben zwarte letters en cijfers. Deze platen moeten wij bestellen.

 

Groene kentekenplaten kopen

Bent u een door de RDW erkend autohandelaar en wilt u een groene kentekenplaat bestellen voor het maken van proefritten? Dan zit u bij Bachaus goed. Wij produceren uw groene kentekenplaat binnen een dag na het bestellen (volgende dag ophalen).

 

Oldtimer kentekenplaat laten maken

Auto’s die voor 1 januari 1978 in gebruik genomen zijn worden aangeduid als “oldtimers”. Deze historische voertuigen worden voorzien van een aparte, donkerblauwe kentekenplaat met witte letters en cijfers. Ook deze platen zijn op bestelling te maken.

 

img-0718.jpg

Wilt u een nieuw kenteken laten maken in een van de bovengenoemde kleuren? Bel dan naar 045 531 33 09 of kom langs in een van onze filialen in Limburg en laat ons weten naar wat voor een plaat u op zoek bent. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.

​​​​​​Overzicht kentekenplaten

 

In de onderstaande tabel ziet u eenvoudig welke kentekenplaten wij in welk filiaal direct kunnen maken en welke wij moeten bestellen.

Kentekenplaat:

Landgraaf

Haelen

Beek

Standaard geel

Lux geel

Bestellen

Standaard wit

Lux wit

Bestellen

Bestellen

Tractor geel

Bestellen

Bestellen

Tractor wit

Bestellen

Bestellen

Standaard Motor

Bestellen

Bestellen

Scooter liggend blauw/geel

Bestellen

Bestellen

Scooter staand blauw/geel

Bestellen

Bestellen

Standaard blauw

Bestellen

Bestellen

Bestellen

Oldtimer

Bestellen

Bestellen

Bestellen

Standaard groen

Bestellen

Bestellen

Bestellen

       

Staat u kentekenplaat hier niet tussen? Neem dan contact op met een van de 3 filialen.