Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Over Bachaus

Geschiedenis

Terug in de tijd,

Bachaus automotive is in 1980 opgericht door Jan Bachaus, Hij opende de eerste vestiging in Brunssum.
Op 1 december 1990 opende Harry en Betty de Vries een tweede vestiging in Landgraaf.

Foto

Bij de start van Bachaus is de focus op de doelgroep particulieren gericht. Hier paste toen der tijd nog een beperkt assortiment bij. Door de jaren heen is dit zeer uitgebreid, onder andere door geloof in het one stop shopping concept, maar ook doordat er steeds meer onderdelen in een auto verwerkt worden. Nu leveren we bijna alles voor de professionele eindgebruiker en is de doelgroep, voornamelijk gericht op de zakelijke markt.

Sinds 2004 zitten we in Landgraaf op de huidige locatie. De groei was enorm. We zijn begonnen met een bezorgservice, daarnaast is er ook een vertegenwoordiger aangesteld en werd in 2011 het pand in Landgraaf verbouwd.

Op 1 april 2014 is er een samenwerking aangegaan met Basic Parts in Leudal. Deze vestiging in Leudal is de derde onder de naam Bachaus automotive.

Nu in 2020 leveren wij uit Landgraaf naar Schinveld tot Born, en vanuit Leudal Van Echt tot Venlo. Omdat wij veel investeren in de techniek en flexibel blijven in onze logistiek veroveren wij steeds meer ten aanzien van onze concurrenten.

Visie

Bachaus is klaar voor de toekomst!

Wij willen voor 2024 iedere professionele eindgebruiker in Limburg binnen 2 uur voorzien van hun bestelde onderdelen. Dit willen we bereiken door meerdere routes op te zetten in de komende jaren. Stuk voor stuk komen we steeds dichter bij dit ideaal beeld. Ons distributiegebied groeit!

Bachaus automotive is een Full Fource partner van de importeur Fource in Schiedam. Samen met onze partner gaan wij vol vertrouwen de toekomst tegemoet!