Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Autolak & Industrie Coating

Bachaus Automotive: uw groothandel voor autolakken

Bent u op zoek naar autolakken van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Dan bent u bij Bachaus Automotive aan het juiste adres. Bachaus Automotive is uw specialist in autolakken. Of u nu op zoek bent naar een autolak spuitbus, autolak op kenteken of een auto lakstift op kenteken, bij Bachaus Automotive vindt u altijd de juiste oplossing. We hebben verschillende soorten autolakken beschikbaar in diverse kleuren, zodat u altijd de perfecte match kunt vinden voor uw auto.

Of u nu een professionele garagehouder bent of een hobbyist die zijn auto graag zelf onderhoudt, bij Bachaus Automotive kunt u vanuit heel Limburg terecht voor kwalitatieve autolakken. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Bent u een garagehouder, professioneel monteur of werkzaam bij een autoschade herstel specialist in Limburg? Dan kunnen wij bovendien snel en efficiënt leveren, zodat u snel aan de slag kunt.

Heeft u vragen over onze autolakken of wilt u graag meer informatie over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder. Zo kunt u altijd de juiste keuze maken en iedere auto weer laten stralen als nieuw.

Bij Bachaus worden verschillende lakken samengesteld.

  • DTM (Industrie lak)
  • Basis (Maxicar)
  • 2K (Duralit)
  • Aquamax (Water basis)
  • UHS (Thinner basis) 

 

Foto 1.jpg

Ons aanbod

Bij Bachaus Automotive leveren wij autolakken in uiteenlopende kleuren en varianten. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van deze varianten.

 

Autolak spuitbus: snel en eenvoudig

Een van de producten die Bachaus Automotive aanbiedt is de autolak spuitbus. Een spuitbus autolak is ideaal voor het bijwerken van kleine beschadigingen of het spuiten van losse onderdelen. Met een spuitbus autolak kunt u snel en eenvoudig een mooi en egaal resultaat bereiken. U heeft bovendien geen spuitapparatuur nodig en kunt de spuitbus dus overal gebruiken. Bij Bachaus Automotive kunt u kiezen uit verschillende merken en kleuren autolak spuitbussen.

 

Autolak op kenteken: de perfecte match

Wilt u zeker weten dat de autolak die u bestelt precies overeenkomt met de kleur van uw auto? Dan kunt u bij Bachaus Automotive uw autolak op kenteken bestellen. Met deze service kunt u de exacte kleurcode van uw auto opzoeken aan de hand van uw kenteken. Zo weet u zeker dat u de juiste kleur bestelt en voorkomt u kleurverschillen. U kunt uw autolak op kenteken bestellen als spuitbus, lakstift of verf.

Let op! Wij kunnen niet voor iedere auto de kleurcode achterhalen op basis van het kenteken. Mocht u de kleurcode nergens gedocumenteerd hebben en kunnen wij de code niet opvragen via uw kenteken? Dan kunnen wij de kleur voor €7,50 achterhalen met onze kleurenscanner.

Spuitbus op kleurcode: gemakkelijk online bestellen

Als u al weet welke kleurcode uw auto heeft, kunt u bij Bachaus Automotive ook gemakkelijk uw spuitbus op kleurcode bestellen. Met deze service hoeft u alleen maar de kleurcode door te geven en wij zorgen ervoor dat u de juiste spuitbus ontvangt. U kunt ook aangeven of u een blanke lak of een primer nodig heeft. Zo kunt u snel en eenvoudig uw spuitbus op kleurcode bestellen.

Auto lakstift op kenteken: ideaal voor kleine reparaties

Heeft uw auto kleine krasjes of steenslag die u wilt wegwerken? Dan is een auto lakstift op kenteken de perfecte oplossing. Een auto lakstift is een handig hulpmiddel om kleine beschadigingen te camoufleren met een nauwkeurige applicatie. Met een auto lakstift op kenteken kunt u de exacte kleur van uw auto bestellen en zo een onzichtbare lakreparatie uitvoeren.

Autolak op kleur laten maken: maatwerk voor elke klant

Met deze service kunt u een kleur kiezen uit ons ruime aanbod aan kleurstalen en deze laten produceren door onze experts. U kunt uw autolak op kleur laten maken als spuitbus, lakstift of lak in blik.

Let op! Wij werken uitsluitend op basis van kleurcodes en mengen geen nieuwe kleuren die niet binnen onze kleurstalen vallen. 

Bent u als professioneel monteur, herstelspecialist of als hobbyist in Limburg op zoek naar de juiste autolak? Kom dan langs in een van onze filialen in Landgraaf, Beek of Haelen of neem contact met ons op.

 

Foto 2.jpg

​LET OP!! Diensten worden in het filiaal van Landgraaf uitgevoerd!!