Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Daarom AutoProfijt!

 

AutoProfijt is een heel laagdrempelig concept, gericht op marketingondersteuning, waarbij je eigen identiteit centraal staat. AutoProfijt erkent namelijk de kracht en uitstraling van elke afzonderlijke deelnemer. Daarbij profiteer je van de landelijke uitstraling en professionele marketing van één van de grootste garageformules van Nederland.

De consument herkent je daardoor als een garagebedrijf dat staat voor vakkundig en voordelig onderhoud bij de ‘lokale held’ die men kent. De aangesloten garages zijn servicegericht, staan voor kwaliteit en zijn helder over de kosten, dus geen verrassingen achteraf.

Off- en online het grootste bereik, de kleinste investering

AutoProfijt vergroot je naamsbekendheid in jouw regio. De kracht zit hem daarbij in de herhaling. Dat doen we met diverse marketinginstrumenten, zoals een seizoenskrant, een persoonlijke website in de AutoProfijt-stijl met offertemodule, online advertentiecampagnes, uitstekende vindbaarheid op Google en de inzet van social media. De investering die je daarvoor doet, krijg je (deels) vergoed op basis van de omzet die je bij je grossier hebt gedaan.