Wilt u onze app downloaden?

Google Play

Zaterdaghulp verkoop - Landgraaf

Heb jij een passie voor auto's en sleutel je er wel eens aan? Ben je opzoek naar een (bij)baantje voor in het weekend? Wil je graag werken voor een jong enthousiast team in een groeiend bedrijf? Solliciteer dan direct bij Bachaus Automotive in Landgraaf voor de zaterdaghulp!

Wat ga je doen?

Als zaterdaghulp ga je vooral de klanten aan de balie zo goed mogelijk helpen. Dit is belangrijk, want jij staat de klant dadelijk als eerste te woord. Je gaat vragen beantwoorden over; auto-onderdelen, leveringen, prijzen, het assortiment etc. Deze vragen moet je telefonisch of per mail beantwoorden. Ook moet je klanten adviseren in de winkel zelf.

Als het nodig is moet je soms ook meehelpen bij de logistiek, daarom is het belangrijk dat je ook in bezit bent van een rijbewijs. Hier moet je orders rapen en pakketjes naar de klant toebrengen. Wij verwachten dus iemand die openstaat voor allebei de functies. 

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en je weet wat het is om verantwoord te rijden en om op tijd te komen;
  • Je vindt auto's leuk en sleutelt er ook wel eens aan;
  • Je bent gemotiveerd en stressbestendig;
  • Je hebt een gedisciplineerde houding en bent klantvriendelijk tegen onze klanten;
  • Je bent elke zaterdag van 09:00 - 15:00 beschikbaar;
  • Je woont binnen een straal van 25 kilometer van de vestiging.

Wie zijn wij?

Bachaus is een familiebedrijf die handelt in automaterialen, wij zorgen ervoor dat garages hun auto-onderdelen snel en zorgeloos krijgen zodat de auto’s bij onze klanten weer zo snel mogelijk op de weg kunnen. Naast het leveren aan autogarages hebben wij ook nog winkels voor particulieren. Hier kan iedereen terecht die op zoek is naar het juiste onderdeel voor hun auto. Wij bieden ook extra diensten aan onze klanten zo kunnen wij bijvoorbeeld kentekenplaten maken en verstuivers en injectoren testen.

 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken! 

U kunt u CV en/of motivatie mailen naar bart@bachaus.nl